Inget Malmö

Okej, de blev inget Malmö, men istället mötte jag Matilda efter skolan.
Sen vid typ halv fem? cyklade iallafall jag, Sara, Matilda, Linnea och Julia till Rövarekulan, sen kom Sylvia och Felicia också dit.
Vi grillade och hade de riktigt skoj :D

Riktigt drygt sen att cykla hem bara.. :(

Lämnade hem cyklen jag lånade av Matilda och dem med följe av Matilda där vi typ småplanerade helgen lite eller vad man kan säga.
För på fredag blir de Liseberg! Och jag och Matilda ska ha de bäst där. Sen vet jag inte vad som händer, om de blir husvagnen eller något. Får se.



Bild från oss i Rövarekulan idag.. :)

I morgon blir de skolan, fast riktigt lugnt, typ inga lektioner och så.
Kan hända att iallafall jag och Matilda drar till Malmö i morgon istället. Båda två måste hitta klänningar till lärarmiddagen och skolavslutningen.. :(

Aja, vi hörs.

Hejdå, nu ska jag käka popcorn med familjen, sen blir de duchen och sen sova.

Hejdå

Sjuuuk :(

Är sjuk idag, vaknade i morse och hade extremt ont i magen :(

Men kanske smygåker till Malmö sen för det är bara vanlig mens verk :)

Sen kanske även moppen kommer hem idag :) Fast nu ska jag roa mig några timmar med sims 3 tror jag de blir (y) haha :D

ha de


Helgen över :(

Hade gärna blivit kvar i Linköping några dagar till, men de går inte i och med skola och så. Annars är allt bra och så, bilresan har gått bra fast drygt. I Linköping hände inget så speciellt. Träffade ju moster och kusinerna <3 Riktigt skoj är de. Vi har varit ute en del, och i Lördes kollade vi på när Oliver spelade fotbolls match, och då träffade vi även Thomas! :) Efter de åkte jag, mamma, paui och felix och lämnade mormor hos felix och olivers farmor och farfar. Senare mot kvällen bakade jag, Paui och Felix kladdkaka :) Jag har även fastnat väldigt mycket för deras sköldpadda <3 Jag vaknade i morse av att Anneli, (min moster) satte Skalis på mig <3 Jag och Paui har sovit på Felix rum, mormor utanför i TV rummet, Oliver på sitt rum och mamma och Anneli antingen båda i Annelis rum eller typ vars en natt i Annelis rum och den andra på kontoret. Dom bor i ett väldigt fint hus, eller radhus. :) Även mors dag, och jag och Paui har inte mer än sagt grattis, :( Vi är sjukt dåliga på sånt.. Men på hemvägen stannade vi på en resturang och åt, för de va mammas morsdagsprecent till mormor, när vi lämnade mormor hemma träffade vi även morfar ju, och en överlycklig Odin, ( deras hund ) Jag mamma och Paui han ca vara hemma en kvart, sen var de vidare hem till farmor och farfar för morsdag där. Kul som vanligt, Särskilt med kusinerna där med! :) Så nu har jag typ varit hemma en halvtimme, och jag måste verkligen bli klar med bild uppgiften! Och ja, Barcelona vann Champions Leag igår <3<3<3, ( stavning? ) hej så länge, orkar inte skriva mer nu, men de kommer kanske mer sen och även lite bilder och så.

I bilen

Ja, då är vi på väg nu, fast har varit de ett tag nu. Ska snart stanna och äta/fika, för mormor vill ha kaffe ;) Och glöm de jag skrev innan att jag skulle skriva massa i bilen, för de orkar jag inte :/ de är jätte jobbigt att skriva från i-phonen :( Jag återkommer ;)

Snabbskrivning

Orkar verkligen inte skriva typ just nu, men ska snart sitta i bil i typ fyra timmar och d´är kan jag ju skriva ett långt jäkla inlägg om den senaste tiden.! :) Så hörs, för jag har tänkt sova en stund nu, och sen ska jag packa och sen duscha sen drar vi till mormor och hämtar henne, sen blir de Linköping :)

Dålig uppdatering :(

De blir så nu, har varit mycke med show och skolarbete, så har inte kunnat blogga, fast nu funkar internet i telefonen igen så jag slänger in ett inlägg snabbt för jag sitter bara och tittar på showen. Ikväll sover antagligen Sara, Matilda, Josefin, Amanda och Rebecca hos mig, och innan de så blir de nog Tvedöra med alla nior, eller vad de nu heter. :D

Onsdag

Jahapp, dagarna går fort som fan nu, och de är redan onsdag och niornas show i morgon. 

Arbetat med showen hela dagen. Och jag har även antagligen avklarat två restprov :D

Sorry för dålig uppdatering, men mitt internet i telefonen funkar inte, och jag har inte varit hemma, eller ialla fall så har jag inte varit vid datan så mycket.

Igår blev det ialla fall aldrig Malmö, fast så fotboll på TV:n, och tur va ju de för silka fittor som fördarvade matchen igår alltså :o

Jaja, efter de gick jag ut i byn med "frun" Matilda ;) haha

Efter skolan idag gick jag till frisören och slingade håret, så nu är jag extremt blond :)

Jag blev nöjd med de.

Åt precis lax, och nu kommer Matilda snart och då ska vi dra till ip och hjälpa mamma att stå i kiosken när herrarna spelar. Lycka till LIF.
Och för oss i kiosken lär de nog inte gå så bra, för tydligen kommer där vara någon liten Nisse gubbe som ska kontrolera över oss :O

haha, jaja.

Ha de bra.

I will snart återkomma ;)

Tisdag

Förs var de samling i matsalen för alla niorna. Vi fick gå till olika grupper typ, de som byggde scenen i en, de som skulle va på scenen i en och typ ljud och bild i en grupp, och vi övriga i en, jag och Matilda och Julia ska sköta kläderna bakom scenen, så nu har vi inget att göra, så vi gick förs och satte upp schemalappar på skolan, sen fixade vi till våra fina inbjudningskort som skulle ges till Jensens Byggland. Och ja justde, Simon följde också med oss. Sen gick vi och visade Lotta de och hon godkände dom + att hon gav oss en ny uppgift som vi kunde göra då vi kom tillbaks från att ha lämnat inbjudningarna till Jensens. Så alltså sen gick vi bort till Jensens i de regniga vädret som de då va. :(
Och Julia och Simon trodde att de var kvar på sitt gamla ställe, fast de har ju flyttat ut utanför byn nu. Haha, så de va bara att gå. Lämnade dem och allt gick bra.

När vi kom tbx gick jag och Matilda och Julia upp till bilden där Matilda och Julia gjorde en stor bild med texten: Skänk pengar till oss nior, eller något sånt. Riktigt fin och pysslig blev den ;)
Samtidigt gjorde jag min egen bild lite.

Efter de hände inte så mycke, jo Sara och Matilda gick och handlade, och Jag och Julia gick en runda.
När Matilda och Sara kom tillbaks as garvade de och berättade för mig varför: Sara tappade sin oöppnade sockerdricka i glasflaska hos Jerry och han blev as sur.. :P

Sen gick Jag och Matilda och titade på när dom tränade lite. Riktigt bra blir de (y)

Sen åt vi lunch och sen gick vi och handlade. När "lektionerna" började igen satt jag och Matilda och glodde när de övade! :D

Sen slutade vi tidigt :D

När jag kom hem blev de data och massa snack och flum med syster och hennes kompis. <3

Nu data, sen ska jag skriva en uppgift till bilden och sen öva lite engelska.

Kanske också blir fotboll ikväll i Malmö när de älskade blåvita möter HIF i derby. Haha, ska i så fall glo matchen med pappa och jag är MFF are och han HIF are.. De blir intressant ;)


Simon, Julia och Matilda på väg hem från Jensens..


Dom igen :)


Foto från träning i matsalen :)


Träning, fast man ser typ inget


Också träning, fast man ser inget, men lägger ändå in

hej så länge

Kanske ett första inlägg från i-phone ? :)

Så, nu tror jag att jag ska klara att blogga från telefonen lite då och då, ja om detta inlägget som jag skriver nu funkar, då funkar de :) efter skolan blev de massa data tills vi åt, efter maten gick jag och hundarna ut i trädgården och satte oss i en liten hörna, och dör gjorde jag läxor. Mamma kom också ut sen och hjälpte mig. Sen gick vi in och mammsen skrev om fem metaller till mig! <3 tackar, då var man ännu en läxa mindre ;) Efter de glodde jag lite tv med pappa, nu är jag på mitt rum med min älskade telefon och bloggar från den. Imorgon blir de en slapp dag, schemabrytningsdag som jag redan skrivit om innan. Aja, hörs i morgon, kanske mer ikväll. Vet inte, jo en sak vet jag och de är att jag ska lägga mig betydligt mycke tidigare ikväll än igår! ;) Hej så länge iallafall

Måndag

En vanlig, men ändå inte vanlig skoldag idag. Det var ju vanliga lektioner och så, bara de att vi så film på alla typ :)

Riktigt slappt!

Och från i morgon till torsdag är de schemabrytande pga 9:ornas show, och på torsdagkväll är de uppvisning för föräldrar kl 19.00 tror jag, och på fredag är de för skolan, och efter de ska vi bara städa och sen slutar vi! :D

Bara skoj framöver nu. Fast jag har ju en del skolsaker kvar att göra. Mitt eget fel, men känns ganska bra, för de är nog bara två inlämningar i Engelska kvar, och den ena skrev mamma idag! (y) <3 Sen ska nog jag med hjälp av Matilda göra den sista i morgon. Sen har jag 50 glosor till onsdag, och de har jag koll på! Sen har jag omprov i ekonomi i morgon med, men de har jag också koll på. :D
Ska även skriva min bilduppgift, två bokraporter och en no uppgift. Okej, de blev ganska mycke endå. Fast de fixar jag. Jag är ändå inte med och spelar något i pjäsen så jag har massa ea att göra de på.

Sen på fredag åker jag, mamma, syster och mormor upp till Linköping för att hälsa på min moster och mina två kusiner Felix och Oliver!

Ska bli riktigt skoj.

Nu ska jag nog, vet inte, typ träna lite ekonomi (y)

ha de

Fan

Blev inget med att sova som jag skrev innan, men ska gå och lägga mig nu. De lovar jag.

Jag har läst bloggar till nu :/

gonatt!

Härligt

Verkligen alltså. Fy fan vad härligt att man är så duktig på att gå och lägga sig!
Jag förstår nu varför mamma och pappa tar modemet till bredbandet varge kväll!
Annars blir de lika sent för mig alltis som nu. För dom glömde ta de igår.

Nu måste jag verkligen sova..

Gonatt

Gurkan åkte ut

Gurkan åkte ut från Big Brother. Ganska bra tyckte jag.
Visst, jag älskar Gurkan och han är sjukt ball, men hans tid är typ slut, han är inte rolig längre :/

Nu sitter jag och syster framför min data, men vi ska nog snart sova.

Gonatt! :D

Ändrade planer

Haha, satt lite mer vid datan så blir inget bakande, + att mamma och pappa kopm hem och Paui och hennes kompisar gick ut. Så jag fixade istället lite med bloggen ;)

Haha, så jävla dålig jag är. Men men , jag försöker lära mig. Jag kan sitta timmar på en dag med att lära mig att designa bloggen (a)

Nu blir de nog istället lite tv med mamma och pappa, eller går jag ut en sväng, vet inte.

hejdå

Yes

Yeeees. Har äntligen fått hyfsat rätt på mobilen :D

Nu ska jag börja på kakan :)

Åska

Mobilklödd.. Jävla i-Phone. Jaja, börjar få lite rätt på den (y)

Jag och syster har handlat, städat huset och gjort mat! :D


Vår fina tacco (y)

När vi åt kom Pauis kompis Linnea och de börjada ösregna och åska >.<

Ví tre stod då och hade jätte kul och fotade vädret i uterummet.



Linnea ;D


Poolen och Linneas arm ;P


Fotade även in i tv rummet, och där är vår nya massagestol, ( suddig bild )


Poolarna, eller poolen och Jacuzzin, och vårt nya staket som jag har målat (y) :D


Jag gick även till framsidan och fotade, BTW. Pappas nya bil :P



Nu kom även Johanna och de tre sitter och glor tv medans jag sitter i köket och lyssnar lite på Joddla med Siv och Kal.P.Dal och lite Björn Rosenström! :D haha

Snart ska jag nog baka en kladdkaka till min syster och hennes kära vänner! :D

ha de

Lite bilder


När mamma och pappa var i London i April, jag och Matilda bodde då på vår soffa (y)


EFP <3 Min och systers lekstuga där vi hade en "klubb" med Felicia.


Haha, vi i EFP. Felicia, jag och Paui <3


Antingen var de när jag gick i åttan eller nian, iallafall så sov jag och Paui hos mormor och morfar och körde traktor med morfar :D Paui på bilden


Jag hos mormor och morfar med traktorn :)


Sommarlovet i sjuan tror jag, Iaf hos Sara, De va då vi hade som roligast med Stp och sånt :) Sara, jag och Matilda <3


Hej hopp söndag

Vaknade vid typ 12 och gick upp och år rester från igår (y) Potatisgratäng och kotlett ;P

Har bara slappat och suttit vid datan till nu, och syster kom precis hem från att ha spelat fotbollsmatch! Grattis flickor för att ni vann! :D
Ska ta ett ryck nu och ge hundarna mat, sen duscha och göra mig klar, sen kanske gå en snabbis med hundarna ;) haha, sen laga mat till mig och syster som är ensamma hemma, tacco!
Mor och far är i Malmöarena och tittar på något skit med farmor och farfra och farbror och hans fru.

Ikväll blir de kanske utgång eller något med kompisar.

hej så länge :)


Systers lag <3

Magnus kvar

Det är bara Magnus kvar här nu, de andra gick hem för ett tag sen. Ja, förestn, Magnus Jonas och Roger kom också hit.

Kvällen har varit okej, jag är ju alltid osocial, men bara att sitta och lyssna på vuxensnack tycker jag är sjukt NICE! :D

haha.

Blir nog Sims 3 nu.. hahahahahaha, bara för att jag är så mogen! :D

kanske gonatt :S

hej så länge iaf

Familjevänner på besök

För ca en timme sen kom de massa folk hit, Asse, Linda och Johanna, och Mimmi, Peter och Linnea kom för kanske två timmar sen och badade. De vuxna håller på med maten och snart ska vi äta, Grillat med typ pommes och potatisgratäng :) 

De gillas!

De andra, barnen, Johanna, Linnea, Paui och Eve är ute och spelar boll så jag går nogut till dom nu.

Ikväll kommer nog Lennea A också.

Och BTW så är Alexi här också ;D

hej så länge


HejHej

Vaknade för ca en timme sen då mamma kom in och väckte mig och sa att jag skulle hjälpa henne att måla runt poolen. Fast sov sen vidare en halv timme, och nu har jag precis ätit frukost och ska fixa mig så att jag kan gå ut och måla. Men jag måste vänta på mamma för hon är på ip och tittar fotboll när min kusin spelar.

Igår blev de som jag sa, ut med Matilda. och vi hängde på pizzerian med Linnea, och senare så kom även Sara och Anna dit. En skojig kväll. :D <3

Idag vet i fan vad som händer, ska först måla nu, men sen? Hoppas de händer något skoj iaf.
Annars får jag kanske träffa någon. Vi kanske också ska till Höör idag, jag mamma och pappa. För där är hundutställning :/ Fast bättre att följa med på de än att inte göra något alls!
Jag kommer nog också ta en runda med hundarna sen, kanske i skogen eller något i och med vädret. :D
Fan de finns ju hur mycke som helst som jag kan hitta på, för jag kan även tjata på mor att vi åker till mormor och morfar (a) För att träffa dom och för att bara va där, de är så härligt på somartid. Och för att jag saknar hästarna ;p haha.
Annars kan jag cykla till farfar och farmor ju ;)

Nej, men jag hittar nog på något.

ha de bra så länge, och så hoppas vi att jorden INTE går under idag!

hejdå

Fredag

Glömde skriva igår, men va i skolan och sen med Corre efter de :)

Idag var de också skola, hände inget så, jo vi fick reda på att Kerstin brytit foten (a) :D

haha. jaja, när jag kom hem va de lite flumflum med syster och hennes kompis Eve. Nu blir de datatid!

Ikväll blir de grillat och en slappig hemma fredagskväll. Sen blire de kanske Matilda också :)

hej så länge

Onsdag

Skola idag. Hade först soprov som gick sådär, hade iallafall övat lite denna gången till de. Sen tyska där jag gjorde nationellt prov som också gick sådär. Språk och jag går liksom inte riktigt ihop. Sen no, satt och snackade i andra klassrummet med Matilda, Nelly, Sylvia och Felle typ. Sen åt vi och sen fixade vi oss för vi skulle fotas. Alla nior skulle ta spexfoto. Jag blev Rufus ;) haha. Torperade mitt hår as rufsigt. (y)
Haha, lite bilder från fotona idag:














Haha, skoj va de.

Efter de hade vi engelska. Glosprov, 50 glosor. Gick sjukt bra för att va mig! Fick också reda på resultaten av nationella, jag var Godkänd i alla! :D
Efter de hade vi bara matte, och sen ea. och då va vi i matsalen jag och Matilda och tittade när dom tränade till niornas show. Riktigt skoj!

Efter skolan var jag riktigt flitig!
Gick hem till farfar och farmor och klippte gräset, sen åt vi där. Finns ingen bättre mat än de de äldre lagar tycker jag (a). Tack farmor för att du kan fixa så god mat. ( Även mormor då och andra lite äldre (a) <3
Efter de tittade jag hos dom på fyra bröllop programmet från Löberöd som dom hade spelat in för jag missade de. Sen gick jag till firman och då klippte jag gräset där. Sen åkte jag och mamma hem och då hjälpte jag henne att plantera sallad :P
Haha, sen ut med Matilda. Sen gick vi hem till mig och åt lite typ :P
Sen gick vi till Pizzerian och va med Sara och Linnea lite :)

När jag kom hem tittade jag lite på tv.

Nu ska jag nog snart sova.

Godnatt så länge iaf! :)

hejdå

LärarDamp

Har haft chemabrytande dag idag. Nyaklassensdag och niorna har jobbat med showen, och eftersom jag inte är precis med på den så har jag inte kunnat göra så mycket, så jag Julia och Matilda har ritat inbjudningskort till Jensens Byggland (y) haha

Sen skolkade jag och Matilda lite och va hemma hos mig. Gick först hem för att hämta Lisebergspengar, men givetvis glömde jag dom hemma :( men mamma kom och lämnade dom, så nu är det klart att man ska till Liseberg den 3/6. Bestälde även hatt till skolavslutningen.

Sista och första lektionen var matte och vi hadde Eva och hon och Sylvis började bråka, så Eva hoppade typ på Sylvia för att hon skulle ta ifrån mobilen från Sylvia och de va as kul, så jag ville filma, men hann inte så jag filmade Sylvia och Josse lite efter, och då typ skrek Viktor S de till Eva att jag filmade och hon flög fram till tavlan och började skrika på mig och hon tog min telefon och efter så fick jag stanna kvar. Sen skulle hon behålla min telefon över natten för jag hade stängt av den och kunde inte pinkoden, så hon vägrade ge mig den förens jag skulle visa vad jag filmat, och bara en halvtimme efter de skulle jag ha utvecklingssamtal :O
Fast typ en kvart efter kom Eva till mig med skuldkänslor och gav tillbaks min telefon, och då hade jag precis ringt ( Från Matildas telefon! ) :P till mamma och berättat allt. Jaja, allt blev bra till slut iaf!

Utvecklingssamtalet gick jäkligt bra endå alltså.. :D

 

Gjorde läxor och rester när vi kom hem, sen hjälpte jag till en jäkla massa hemma när mamma och pappa va iväg, jag diskade och plockade undan, sen dammsugade jag och sen plockade jag hundbajs och ogräs i trädgården och sen klippte jag gräset. DUKTIG SOM JAG ÄR! :D

Ghorde lite mer läxor och rester efter de, sen på kvällen kom Julia och Julius. Sen blev de data, duscha och nu data..

 

hejdå

PS. Datan dog igår, så lägger upp inlägget nu idag. Fast de handlar om igår, tisdags!


Off igen

Har varit off igen. Men har inte varit vid någon data så har inte kunnat skriva. Men i fredags åkte jag och Matilda på min moppe till Rebecca i Eslöv. Och på kvällen så var jag och Matilda med Sara, Josse, Sofie, Ebba, Linnea och lite Maria typ. Sen sov jag hos Sara med Sara och Josse till lördagen då jag fick gå upp ganska tidigt och gå hem, (så att jag hade sattit mig i fågelbajs dagen innan då jag vaknade..) när jag kom hem så duschade och fixade jag mig, sen packade jag och sen hämtade Matilda, hennes pappa och Benzon mig så följde jag med dem till deras stuga och vi sov där till söndag. Tack för de. Riktigt skoj. Kanske kommer lite bilder någon gång. Fast inte idag iaf. :)

Idag försov jag mig, sen gick jag och Matilda lite, sen hem till mig och åt frukost. Sen skola. Nu är jag hemma och ska nog träna lite glosor snart. Har 102 engelskaglosor till onsdag.. :(

jaja.

ha de.

hejdå.

:)

Varmt

Idag är de så sjukt varmt. Kom precis hem från skolan och väntar på Matilda, sen ska vi antagligen ta årets första dopp i poolen ;) haha, lite vattenkrig och så på de..
Senare ikväll blir de nog ner till farfar och farmor och klippa gräset och vara snäll ;D
Sen måste jag även göra lite rester :(

Jaja. Ha de!

hejdå

Familjestund

Haha, har en liten familjestund nu kan man säga. Alla tittar på melodifestivalen här hemma. Det händer inte jätteofta nu att alla är samlade mitt i veckan, jo när vi äter kvällsmat då, men inte annars typ. :P

¤ På den..


Jaja, ska titta nu.

Fast BTW så har jag varit jävligt duktig idag. Har gjort en av engelskaresterna, en av svenska och so-förintelseresten.! (y) Så jävla skönt. För jag har fått en inbjudan till sommarskola och har utvecklingssamtal om en vecka, så därför jag har börjat ta tag i sakerna. :D  ( STOLT )

hejdå



Haha, random bild på mig sen jag var liten, typ 6 år på skidsemester. (y)

Tja

Vaknade as trött hos Matilda i morse. Vi la oss verkligen väldigt sent igår.
Skola och de va som vanligt, fast de blev lite vattenkrig vid torget på hålan bara :P
Sen hem, har precis ätit och ska göra lite räster nu.

Ha de!

hejdå

Hos Matilda

Yey. är hos Matilda och ska sova här i alla fall i natt. :D Orkar inte skriva mer.

Ska sova nu.

hejdå

Gonatt

OFF

Är helt OFF här nu, men ska bli bättre. Var på 20 års fest igår. Blev bättre och bättre typ, skulle man kunna beskriva de som. Idag har jag tittat på syster som spelade fotboll, sen hem till morfar, och sen ut med Matilda typ. :D <3

Folk här

Ja, massa folk här. Mor och far har firmafest. Skoj skoj då.. :D

Haha, annars har jag varit med Matilda och Julia idag :)

orkar inte skriva mer just nu ..

hejdå

Onsdag

Usch. Jag orkar inte med detta just nu Björn.. Jag kände inte dig, det ända var att du gick på vår skola förra året, men det är faktiskt tillräckligt för att även jag ska må dåligt. Jag sover hos min syster om nätterna och blir rädd så fort det mörknar ute, för man "ser" dig komma i din epa typ överallt. Jag tänker mest på din familj, och även mycke på Linnea, Felicia och så. Det är riktigt hemskt. Att se folk må såhär dåligt. Jag hoppas du har de bra. Kanske var de detta du ville ? I så fall hoppas vi att du fick som du tänkt dig och att allt är bra för dig nu. Vi på jorden går förr eller senare vidare, men du finns alltid i de närmastes hjärtan. Ingen kommer någonsin att glömma dig, inte ens exempel jag. Detta tragiska med dig kommer alltid finnas inom mig.
Jag tror det var den 29 april som du lämnade jorden. Alldeles för ung med hela livet framför dig. Du är enormt saknad av så väldigt många. Det är obeskrivligt och overkligt detta som hänt. Må du nu bara vila i frid uppe hos PH! <3


Okej. Inte så mycket depp nu. För idag har varit en ganska skoj dag iaf. Ingen skola ;p  Haha, jag och Matilda och Linnea åkte in till Eslöv i morse för att titta på Björns epa :( fast vi fick inte se utan tillstånd, men från stängselet så så vi den lite iaf. Det var väldigt obehagligt att se. Men det kändes som att de kanske var ett lite bra sätt, ialla fall för Linnea att ha lite lättare att gå vidare i livet. De var ju visserligen inte så roligt. Men sen efter det blev de massa flum, trams och skoj på MacDonalds. :D Haha.
Sen gick vi in till stan och Linnea fixade saker där. Även där hade vi jäkligt skoj. Sen åkte vi hem, och då gick vi till Sara som var sjuk idag och slappade där. Jag, Linnea och Sara somnade typ i en halv timme. Sen följde jag med Matilda till frisören. Sen har jag typ bara varit hemma till nu. Tittat TV och så. Och när mamma kom hem så fick jag min nya i-Phone 4. :D Och den ska jag nu vara jävligt rädd om. Fast de som hände var JÄVLIGT KUL. Och det är klart som fan att man SKRATTAR åt de.!  :D <3

ha de bra för jag ska äta typ nu.

hejdå

Ute

Jaha, då har man varit ute med Matilda nu ikväll. Haha, skoj, och vi va lite hos Linnea och snackade också. :D

Festen.. :D


Jag på Valborg


Lite folk på Valborg, Tobbe, Anton, Otto, Sofie och Elin


Amanda, Sara och Ebba på Valborg


Folk, Sofie, Jocke, Nellie, Jolle, Filiph


Rebecca och jag med den stiliga blicken (y)


Elin, Amanda och Rebecca


Sara och jag


Typ, tälten och huset


Josefin själv, med Amanda, Julia och mej i bakgrunden


Grillning, Sara, Kristoffer, Elin, Nellie och Josefin


Massa folk där inne


Massa folk ute


Haha, spring Sara!


Tältbyggning


Julia, Nellie på Axel :)


Jag bygger tält

Tisdag

Skrev inget igår, blev inte så för jag och syster gick till farfar och farmor efter skolan och när vi kom hem gick jag ut med Matilda typ. Så han inte skriva och så igår. Annars var det en väldigt deppig och speciell dag.
I kapprummet är alltid ett jäkla liv och stök, och särskilt på måndag morgon. Men igår satt alla helt tysta och bara tittade ner i golvet när jag och Matilda kom in. Vi kunde inte vara kvar så vi gick ut och snackade och skrattade massa med Josse. Sen gick vi in igen och viskade om vi ville något. När lärarna kom och vi gick in så hade vi kerstin och hon började med typ en jätte låg och tyst röst nästan på gång att gråta med att säga att Björn Knutsson hade omkomit... Jag tycker riktigt synd om henne som hade först hans bror som mentorselev och sen Björn själv.
 Och folk var helt nere och e del grät under dagen och de var typ inga riktiga lektioner typ eller så. Jag och Matilda var typ halva dagen med Maja, Sylvia och Linnea. Linnea har det riktigt hemskt, i och med hon var den sista som pratade med honom...
På hålan åkte jag och mamma ut till Björns träd, och de va första gången jag verkligen mått riktigt dåligt över detta. När vi klev av bilen och gick bort till trädet. Min mage bara klumpade sig och jag mådde riktigt dåligt. Det är riktigt obehagligt. Tanken på att stå på ett ställe där man vet att en person som man vet vem det är bara dog på för två dagar sen.

Aja, min dag fortsatte bra. Jag menar jag kände ju inte honom alls. Fast på kvällen efter att jag hade snackat lite med Linnea och hon ¨hade berättat precis hela dödshistorien för mig så kom tårar som satan. När jag kom hem, och mina föräldrar bråkade med mig, och jag stängde bara in mig på toan och började gråta. Den enda i går kväll för mig va Paui <3
Du sa till mor och far att jag inte mådde bra och sånt skit.
Jag var rädd som satan så jag sov över hos syster. <3

RIP Björn verkligen. Kände inte dig och vi va inte ens vänner på facebook trots att vi gått på samma skola tre år och sånt.. Många av mina tankar just nu går till dig, din FAMILJ och andra nära och kära till dig! <3


Idag var de bättre stämning i skolan och det var faktiskt som vanligt. Efter så blev de datan, sen klippa gräset och sen äta. Nu datan. Jag och Matilda hade tankarna på att köra till Björns träd och tända ett ljus (a). <3
Får se vad som händer. Blir iaf datorn lite till ;D

hejdå

Valborg

Både bäst och sämst..

Valborg var riktigt kul. Men när man kom hem va de inte lika kul längre. RIP Björn.

Jaja, jag får skriva om de roliga Valborget som de va innan vi fick reda på de iaf.
Jag och Sara kom dit och där var en del folk. Vi började bygga tält som de flästa andra också gjorde.
Sen grillade vi. Och givetvis blev de lite sprit på de med (y)
Lite senare gick vi till Majbålet i Harlösa. Hoppas inte att allt för många la märke till oss så. :/
Typ vi snackade och dansade och sånt hemma hos Josefin!
Till och med jag blir lite social med lite sprit i kroppen. :/
Sen åkte typ folk hem och jag och Sara gick och la oss i vårt tält.
Kallt som fan va de och vid 3 gick vi in i uterummet för de va så jävla kallt i tältet, så sov vi där istället. Då mådde jag som sämst.. Och vid 4 gick jag ut och bort till Josefins grannars buskar och kräkte.
Duktig som gick iväg ialla fall.
Vid typ 8 vaknade jag av att dom andra som sovit i uterummet prata högt som fan.
Sen efterhand vaknade fler och fler folk och vi städade lite, och åt frukost, sen plockade vi ner tälten och sen åkte typ jag och Sara hem. :D

De som var där var: Josefin Andersson, Sara, Matilda Persson, Amanda och Rebecca, Ebba, Elin L och Elin A, Tobbe ( Elins kille ), Alexandra Eklund och hennes kompis Joacim, Julia och Nellie, Sofie Nilsson, Axel Smedman, Benjamin Gatford, Otto, Anton Karlsson, Jesper ( Jolle ), Filiph K och Kristoffer Heyl. Tror de va alla.  Och självklart var Josefins familj hemma och ordnade allt bra till oss alla! <3

När jag kom hem satte jag mig vid datan lite, sen åt jag, och sen somnade jag framför TV:n i typ 1 och en halv timme eller 2 timmar eller något, och nu hamnade jag vid datorn igen.

Ikväll ska vi iaf äta grillspett och pommes tror jag mor och syster bestämmde. Och de blir kanske utgång för mig med Matilda eller Sara eller något. Kan även hända att jag och syster går ner till farfar och farmor och hälsar på. :D

Bilder från festen kommer senare när någon lagt upp de på faceook, för jag tog inga egna. :D

Och verkligen så beklagar jag sorgen till ett år äldre Björn från Flyinge som jag inte känner men som kompisar känner liksom. Stämningen i skolan lär inte bli skoj i morgon. Tänker på dig och din familj. Jag vet inte men läste på Facebook att du kört av vägen med Epa. :(
Det har väl bara gått ett halvår sen PH. :'(

RIP    <3

hejdå

RSS 2.0