RIP

RIP kära i-Phone 4 cirka tre veckor gammal... :'(
Grillade igår med Sara, Matilda och Linnea och givetvis så grillades min i-Phone.. ;o
Annars va de skoj igår!

Mår dock inte lika bra idag som igår.. :(

Tagga ikväll :D

hejdå



<3

Eslöv

Idag har vi varit i Eslöv med skolan, riktigt skoj!
Orkar inte skriva så mycke för min data har lite problem..
Men ikväll blir deiaf Matilda! <3

:D

hejdå

Torsdag

Jaha, då är de redan torsdag idag. Nu dröjer det inte länge tills vi slutar nian.
Idag har det varit skola och det blev en del planering om Valborg! :D Längtar som fan, men vi ska antagligen cykla dit :/, jaja. det är iaf värt de! :D Sen ska vi även tälta! Haha. ska bli riktigt skoj.
Efter skolan åkte jag och Sara till Malmö. Det var antagligen en trafikolycka på E22:an så vi svängde av i Lund för att ta en typ genväg, men där var också köer, så vi åkte typ en jättlång omväg om typ Sandby och Stp och så, de tog typ en timme :(
Kom precis hem pch har ätit, ska antagligen snart ut och gå med mor idag med. :o

ha de bra

hejdå

:/

Har precis ätit kvällsmat, och så klart började jag och pappa bråka..
Fast vi har faktiskt varit ganska bra vänner i typ två veckor nu och det är jäkligt länge för att vara oss.
Så nu kom våra vackra ord på varandra fram: Gubbjävel och Ungjävel, Damphuve och Dampbarn, CP, Idiot, Fitta, Sjuk i huvudet med mera..
Jag är van nu, men vafan dom är ju dumma mina föräldrar alltså.
Men jaja. Så fort pappa stack så började mamma babbla med mig, så nu ska vi börja gå ut och gå typ fem dagar i veckan tsm, ;o WTF. Haha, jaja blir spännande! :D

ha de bra, för jag ska snart ut och gå ;D

hejdå

Lite bilder


Cypern 2009


Hästarna hos mormor och morfar mars 2011


Idol i Malmö 2010 med Mamma, Paui och Linnea. På torsdagen


Jag och Matilda fixade julbord hos mig 2010 till Sara, Amanda och Rebecca

Om mig

Jag heter Emilia Birgitta Ågren Påmark och föddes den 15 november 1995 i Lund. Jag bodde på en gård utanför Löberöd tills jag var 5 år då vi byggde villa i Löberöd. Min familj består av pappa Gert-Åke Ingemar Ågren, mamma Malin Birgitta Ågren Påmark, lillasyster Paulina Birgitta Ågren Påmark och våra två hundar Selma och Zlatan.
Pappa Ingemar föddes den 30 oktober 1967 och äxte upp i Löberöd med sina föräldrar och två äldre brödrar.
Mamma Malin föddes den 15 april 1971 och hon växte upp på en gård i Rolsberga utanför Löberöd typ, även hon med sina föräldrar och två äldre systrar.
Lillasyster Paulina föddes den 30 juni 1997, hon föddes hemma där vi bodde i vårt hus för hon han inte in till sjukhuset. Paulina spelar fotboll i LIF som back och hon är mycket med kompisar och hon är redan nu i sjuan som hon går i en riktig liten skitunge. Enligt vad hon och mamma säger iaf.
Fotboll är något hela min familj gillar och som alla har spelat, duktigast ar mamma som har spelat i Skånelaget.
Hon fick sluta med det när jag var typ 4 år för då fick hon en knäskada. Mamma har spelat i några olika klubbar, men modersklubben är SIF Snogeröds IF. Sen har hon även spelat i Stehag och Löberöd. Hon var nog mest mittfältare har jag för mig, men även anfall ibland typ. När hon var runt 16 år och spelade i SIF åkte hennes lag till USA för att spela cupp. Mycket mer vet jag inte om henne och fotboll, jo typ att hela hennes familj också var galna i fotboll, typ hennes mamma var lagledare till sina döttrars lag och hennes pappa var tränare och spelad själv.
Min pappa har också spelat fotboll, men han var inte riktigt lika duktig. Han spelade i LIF och slutade ganska tidigt innan han blev vuxen. Han spelade som back. Även hans familj var galna i fotboll, fast inte riktigt lika mycket som mammas familj. Men pappas äldsta bror spelade en del han med, han var målvakt, och mellanbrorn spelade bara ett litet tag. Pappas pappa, min farfar var även han tränare till sina söner och han har själv också en gång i tiden spelat i LIF.
Jag har också spelat fotboll, jag började när jag gick i fyran i F96 i LIF. och jag slutade i åttan då vårt lag F96 lades ner av för lite folk, eller de lades ju inte ner, men nu är de typ F97 och jag är för gammal för de. Jag spelade i slutet som målvakt och innan de så flyttades jag runder lite, typ ibland var jag topp och ibland mittfält och ibland back. Jag har aldrig varit så jätte duktig på fotboll, men det är riktigt skoj iaf.

I F96 spelade jag och min syster i samma lag och vår mamma var tränare från start i fyran tills de blev F97 i åttan.
.

Jag började i åttan med innebandy i laget i Löberöd, kommer inte ihåg vad de hette men jag tror de va typ Phoenex, alltså de hette de, fast de stavas nog inte så. Iaf så va de nog F94 lag. Jag spelade nog bara ett år där typ. Det var riktigt skoj, men laget gick ihop med Eslöv i slutet så jag slutade, men den sista matchen jag var med i gjorde jag mitt första mål! :D Annars spelade jag som back.
Även min syster började med innebandy. Hon spelade också back och på matcher brukade hon och jag spela i samma kedja. Hon fick inte lov att fortsätta med innebandy av mamma när vi slogs ihop med Eslöv för då blev de damlag och spelet var egentligen för tufft redan för henne i F94.

Laget i bandy! :D

Jag har även gått på skytte sen typ sexan. Jag var riktigt duktig på de. Men jag var aldrig riktigt intresserad. Men jag har vunnit en del tävlingar genom de typ tre åren jag sköt, dom flästa på skytteklubben som jag sköt på i min ålder började där när dom gick kanske i ettan eller tvåan, och för att jag började där i sexan var jag ju väldigt duktig. Jag tog även rekord i föreningen av att skjuta högst poäng flest gånger i rad. Jag sköt full pott, alltså 200 poäng cirka tio gånger i rad och de gamla rekordet var typ åtta gånger i rad. Mina föräldrar ställde alltid upp och följde med mig och de körde mig runt för att tävla. Jag har tävlat i utomhus skytte i Jönköping, fast de gick inte så jätte bra där. Sen har jag tävlat i inneskytte, luftgevärsskytte i en tävling som heter skyttiaden. Jag gick vidare ett steg upp, det var typ en tävling om vem som kunde bli bäst i sverige eller skåne eller något sånt. Men jag vann hela tävlingen när vi var på de första stället i Hörby, där jag fick skjuta final och sånt läskigt skit. Riktigt skoj var de. Men sen åkte jag ut i den andra. Jag hade egna gevär, både luftgevär och utomhus gevär. Luftgeväret var bäst. Riktigt fint, blått och min älskling. De är de jag saknar mest med skytte. Jag hade två halvfina gevär till uteskyttet.
Även min syster började med skytte, fast hon slutade ganska tidigt. Men hon var också duktig. Den skyttiadentävlingen i Hörby vann även hon för sin ålder med en final.  De är en tävling vi i min familj inte glömmer på länge, för de var riktigt kul.
Pappa har också gått på skyttet i Löberöd när han var liten från och till, han var väl normalduktig. Hans bror däremot, mellanbrorn var duktig på skytte och sköt en del.

Lite priser

Nu orkar jag inte skriva mer om mig själv och mitt liv och sånt, men nu har jag börjat på de, och fortsättning kommer någon gång! :D

Sjuk

Ingen skola idag, när jag vaknade hade jag riktigt ont i min hals :(
Har sovit till nu! :D

Lite bilder


Selma min älskade vovve som är 15 år. Haha, hon ramlade ner för ett trappsteg i måndags och lå kvar och solade. Jag älskar dig hjärtat! <3

Lite bilder

Rövarekulan dagen efter Saras fest på påsklovet med Sara, Nellie och Julia :D

Haha, Nellie till vänster och Sara till höger ;P


Lång dag

Idag har det varit en riktigt lång dag :/
Skolan har börjat igen efter ett långt påsklov, och det är dax att börja gå upp tidigt igen.
Skolan gick bra och snabbt för på tisdagar är det alltis chill i skolan! :D
Efter skolan följd Matilda med mig hem och vi gjorde lite taccos. Sen åkte vi med moppen till Sylvia i Hurva.
När vi kom hem så satte jag mig vid datan och Matilda gick hem.
Sara och Julia frågade om jag ville vara med dom, så jag träffade dom på ICA. Sen cyklade vi till Braheskogen och hade picknik! (eller hur de nu stavas) Haha, gulligt med picknik verkligen ;o.
Sen cyklade vi vidare hem till Sofie och snackade med henne. Sen in till byn igen. Vi va lite på skolan.
Nu är jag riktigt trött, men jag orkar inte gå och lägga mig, jag ska nog titta lite fotboll med familjen (y).
Men ska först lägga upp iaf en bild! Haha

Och idag har jag blivit bjuden till Josefin Andersson på Valborg! :D

Taggar de som fan nu!

hej så länge :)


TV

Glor TV med mamma och Paui lite nu, tittar typ på Beck eller något, har precis chattat lite på facebook med kusin Jakob som är i USA. Fuskit :(
Igår var de riktigt nice i alla fall. Var med Matilda, vi träffade Sara och Linnea. På kvällen satte jag och Sara upp vårt tält i hennes trädgård, vid elva på kvällen cyklade vi till Linnea där vi satt och grillade till två på natten. Jag lovar att de va riktigt mysigt och att de ska göras om!
Hem till Sara vid två. Saras bror som också sov med oss råkade vi väcka.
Det var as kallt i tältet. Och vi lå vakna till typ fem och hade riktigt skoj.
Runt tio vaknade jag och cyklade hem och fixade mig lite sen upp till Linnea. Hennes pappas kusin som även var med oss och grillade kvällen innan körde Linnea, Sara och mig till Nova. Riktigt skoj där!¨
Orkar inte skriva så detaljat eller vad det heter. Men iallafall så åkte vi hem med Saras mamma och Simon. 
När jag kom hem så stack jag direkt med moppen till mormor och morfar. Var där lite, innan jag kom dit, på macken i Löberöd träffade jag farmor och farfar. Pappa körde hem med moppen för jag orkade inte (a)
Så mamma och jag blev kvar längre. På hemvägen åkte jag för första gången i vår nya bil. Och vi hämtade Paui och Felicia som hade varit på Nova vid Hurva-fäladen.
När jag kom hem blev de data, sen äta kvällsmat, sen data, sen hem till Sara och plocka ner tältet. Sen hem och datan.
Nu är filmen slut! (a)

Haha. Jaja

Nu ska jag gå och lägga mig. Det är faktiskt skola i morgon efter världens bästa påsklov typ! :D Och det ska vara 23 grader varmt i morgon! Yes för det gillas!

Godnatt

Lite bilder



Ja, Josefin och Sara i kön till Idol där dom sitter och tränar lite :D

Bajs på de då

Datajävel. Den har typ damp i huvudet just nu, och jag får inte rätt på något med den och på min blogg och helvetes skit och allt...

Ska bli bättre!

Jag ska bli bättre på att lägga upp och sånt, men nu har de varit så mycke annat.
Ska hem till Sara nu och plocka ner tältet.. Jag får berätta om de sen eller något!

:)

hej så länge

Fy mig

Ska jag ha blogg så borde jag kanske vara lite aktiv med den iaf. Dåligt av mig. Men jaja. På sista tiden har de väl inte hänt något så, jo. Mamma och pappa har varit i London och här har varit FF :D Fast Matilda och Felicia flyttade in till oss. <3 Sen har jag och Matilda följt med Sara och Josefin till Idol i Lund, fast tyvärr gick ingen av dem vidare :( Men de var en riktigt skojig dag i Lund iaf. Sylvia som vi träffade där och stod lite i kön med gick ju vidare :D.
Dagen efter var de Saras fest. Riktigt skoj, får se sen om jag kanske orkar lägga upp lite bilder från den! :D Men tack Sara för en sjukt skojig Födelsedagsfest!
Dagen efter fick mor och far reda på att jag är i "Drickaspritåldern". Läskigt, men sjukt skönt, för de blev inte sura och de bara skojade om det. Så jag får typ dricka ute nu :D
Har bara fått dricka med Mamma och Pappa innan :/
Jag har även varit med Corre och premiärsovit i husvagn med henne i deras husvagn.
Sen har jag börjat va mycket med Mathilda Håkansson igen. ( Pga. festen! <3 ) Så hon jag och Sara och Simon var en dag i Lund och på Nova. Riktigt skoj, dagen efter var jag ensam hemma igen, så då va de lite Chill krök hos mig först med Mathilda, Sara, Anna, Nellie och Linnea. Men mina föräldrar kom hem så vi drog hem till Anna och drack och festade och hade det bäst där istället. Sjukt så jävla skoj!
Nellie har jag och Sara börjat träffa lite också. Har kört hem till henne några kvällar. Sen var vi även i Rövarekulan med henne och Julia dagen efter Saras fest.
Dagen efter ChillKrök hos mig och Anna och så så typ hade Mathilda och Sara sovit hos mig, och vi solade, åt glass, ocg åt på pizzerian på kvällen, Sen var vi väldigt desperata.. ;o  haha ;(
Linnea kom hem till mig lite senare, och vi hade skoj, förutom att min stackars gammla hund sket ner huset inne.. Hon är för gammal nu känns det som. Men nej hjärtat, jag ska börja gå mer med dig och allt för om du försvinner nu redan så kommer jag inte orka de.. Du är liksom den ända som alltid funnits typ haha, ! ;P Vovsen min <3
Nu ska jag snart sova iaf. As trött :/

Ha de bra.

gonatt

Gaaah.

Jag får fucking damp.. Måste handla kläder.. :o
Har inget att ha på mig ikväll när mamma ska fira sin 40 års dag. :(

Jaja. De kommer kommer ett långt inlägg snart om vad som hänt nu i och med jag inte varit aktiv här på typ tre dagar. >.<

hej så länge

Haj

Orkar inte skriva så mycke. Men idag va de skola. Redovisade Tyskan. Är nöjd (y). Sen hade vi skrattanfall som fan med Sara läraren. Haha. :D
Efter va man med Matilda. Har typ inte gjort så mycke..

Jag klär ju min mamma varje dag.. haha. I och med ryggen :P
Och jag fick hundgodis av Matildas mamma för hon har varit i Tyskland. Tack! :D

Lite BTW bara ;) haha.

Skriver nog inte mer idag. Men skriver nog i morgon!

gonatt så länge.

hejdå


( haha, lite gammal bild sen hockey med Matilda och Felle innan nyår och efter jul. )
Kul att datan laggar! Men gissar på att de blir ut med Matilda snart :D  Gammal bild sen Hockey mellan jul och nyår 2010 med Matilda och Felle <3

Hej

Idag va jag as sen så Matilda va inne och väntade och sen fick mamma köra oss. Skolan gick bra. Började träna på muntligt i matte, de går nog bra hoppas jag! (y)
Efter skolan gjorde jag lite engelska, sen åkte jag, mamma och Matilda till Lund. Jag och Matilda tränade Afro. Skojigt och oseriöst idag :/  Haha, älskar folket som är där. Dom är så konstiga.. :(
Sen kom mamma och hämtade oss. Vi åkte runt i lite affärer och fixade saker, sen MacDonalds (y)  :D Haha
Sen när vi kom hem gjorde jag lite Tyska. Sen cyklade jag hem till Sara. Sen hem, och sen träffade jag Matilda lite, följde henne hem och fick äntligen min sak hon gått och hålt på med. De va en lapp där man fick gratis HotWings från MC på CenterSyd :/
Haha, jag som gick och föreställde mig att hon skulle ge min typ en utlandsresa eller iallafall biobiljett, men nejnej. Hahahaha xP
Sen hem och va vid datan lite, sen smsade Julius, men inga pengar, så kunde inte svara. Så Sara fick ringa mig åt honom. Jag gick till Linneas Pizzeria där dom va. Fixade lite grejer med dom och lyssnade som vanligt på när Julius och mest Sara dampade på varandra. '.'
Jaja, sen hem. Duschen, Tyska och nu data. Ska nog snart sova.

Så gonatt så länge iaf! :D

hejdå

Hejsan

Jag är dålig och slarvig på att skriva. :(
Jag får ta och bättra mig.

Jag skrev inget i söndags. Så skriver nu om den dagen:

Jag vaknade typ kl. 11 och då gick jag upp och dammsugade halva huset. ( Duktigt )
Sen åt jag frukost och duschade och fixade mig och sånt.
Jag och Paui körde till mormor och morfar. När vi kom dit åkte vi till kusinerna i Sandby för att fira kalas för Alice och Amanda.
Anledningen till att vi inte åkte med mamma och pappa var för att dom inte skulle dit. Dom var och så på TIF-Mff i Malmö. Malmö vann (y)
Jaja. Kalaset gick bra. Träffade barn där. Amanda, Alice och Jakobs kusiner på pappas sida. tvillingarna Saga och Vilda, 5 år, och Theodor 2 år. Riktigt skoj med barn. Sen så vi även gammla filmer sen vi stora var små.
Vi åkte sen hem igen med morfar och med skadade mormor som har oppererat knäet och går på kryckor.
Sen körde jag och Paui hem. Vi åt pizza och thaimat som mamma och pappa hade beställt hem. Sen gick jag ut lite med Matilda och Benzon :D

Gick och la mig halv 4 tror jag de blev. Satt vid datorn..
Sen va de ju söndag också. Typ alla de senaste söndagarna har jag laggt mig sent som tusan.

Måndag:

Jag vaknade och klädde mig och tog med Zlatan ut och gå. Vi mötte Matilda och gick våran vanliga måndagsrunda. Sen åt vi frukost hos mig, och fixade oss klart och sen gick vi till skolan.
En helt okej skoldag. Skolkade idrotten.. ( Inte bra. )
Vi alla planerade typ Saras fest och Idol som vi ska till den 16. Skoj. Sen efter skolan följde jag med Matilda hem. Hon dampade, och jag och hennes syster Erika asgarvade åt henne.. Haha. PuckoUnge.
Vi gick ut lite. Sen åt vi kvällsmat hos mig. Spagetti och köttfärssås!!! (y) En av mina favoritmater.
Sen gick vi ut igen. Sen gick vi hem till Matilda och städade hennes rum.
Sen hem till mig och vi körde moppe. Först till macken. Där vi tankade och jag var så väldigt duktig på de.
Sen åkte vi till vårt place i typ Tängelsås. Vi åkte vidare till Flyinge och hem till Amanda och snacade med henne lite. Sen åkte vi till Rebecca i Gårdstånga och snackade med henne lite. Och även hennes roliga farbror kom och hälsade och sånt! :D  Haha.
Sen åkte vi hem igen. Kallt som fan va de på hemvägen :(
När jag kom hem tittade jag på En unge i minuten. Sen åt min familj kladdkaka som mamma bakat <3
Jag duschade och sen gick in på mitt rum. Där har jag och Paui suttit vid våra datorer till nu.

Nej nu ska jag sova.

Ps, igår, alltså på måndagen fyllde Sara år. 16 år. Grattis gumman.
Och även Amandas mamma fyllde år. Grattis!

Haha.

Godnatt o hejdå

Tja

Skrev inget igår, var inte hemma så mycke, men skriver lite snabbt nu om vad jag gjort både igår och idag! :)
Först skolan, Jag och Matilda hade plaerat att sova hos Sylvia, men Maja skulle sova hos henne så de blev inget.
Skoj på musiken, och de blev ingen idrott för mig och Tilda, för vi skulle egentligen hålla i lektionen, så vi hade inte med idrottskläder, och samtidigt hade Zvetlana sagt till Sofie och Nelly att dom skulle ha idrotten, :S
Klöd, men jaja. De blev att dom hade den.
Efter skolan åkte jag och Matilda med Hurvabussen och hoppade av vid typ E-22. Därifrån åkte vi med buss nr 1 till Malmö, vi gick lite på Entré, och satt på en parkbänk.. haha, och en uteliggare kom typ och hälsade på oss när vi satt där. Riktigt skoj!
Det var ännu roligare då vi hade åkt buss tillbaka till Hurva, för där visste man vem vissa va som satt och väntade på Löberödsbussen, och då dampade Matilda som fan, de blev ju att jag dampade med henne :o.  
Så jävla skoj.
När vi kom hem åt jag och Matilda, Paui och Mamma fondue hos oss.
Mamma hade även städat mitt rum och hittat sprit som jag gömt där, Så vi dampade lite på varandra om de. :(
När vi hade ätit kom pappa hem.
Jag och Matilda stack ut med moppen. Vi stannade vid vindkraftverken vid Tengelsås, där vi brukar stanna, vårt ställe! ;) haha
sen körde Matilda ner till den större vägen. Jag var livrädd, men de gick bra! :D
Sen körde jag till Gårdstånga, eller Getinge. Där hälsade vi på Felle lite (y)
Sen körde vi hem. Vi stannade en gång i Flyinge :D
Matilda körde på alla småvägar, och jag på de stora.
När vi kom hem satta vi moppen och gick ut i byn, fast de va helt dött.
Vi gick hem och hämtade tuggummi i moppen, sen gick vi ut lite till.
När vi kom hem åt vi massa godis och drack läsk och tittade på Svärdet i Stenen (y)

Haha. 

Och justde. Vi fick även klasströjorna då :D



Idag vaknade jag av att Matilda skulle hem typ, så mamma fick göra lite frukost till oss. När Matilda hade åkt gick jag och la mig igen :)
Men elva va jag tvungen att gå upp för jag och Paui skulle jobba på firman.
Vi gjorde oss klara och jag körde oss med moppen till firman.
Där staplade vi ved i några timmar.
Tjänade 400, så för mig va de värt de!
Sen efter körde jag och Paui Löberödsrundan. Jag ville att Paui skulle prova köra min moppe, men hon vägrade, :(.
Jaja.
När vi kom hem tittade jag Facebook lite, sen va de till att duscha och göra sig klar för kalas i Höör och fira Anton, Oskar och Roger.
Jaja. vi va på kalaset, och sen kom vi hem nu precis. Mamma dampar lite, så nu måste jag gå ut med hundarna.

Skriver mer sen.

hejdå

RSS 2.0