Hej

Ingen lika bra morgon för mig idag som igår :/ Matilda fick vänta på mig typ fem minuter, jaja. Skolan gick bra. Provet kändes också bra. Har precis ätit och nu ska jag snart hem till Corre. :)

Orkar inte skriva mer just nu.

hejdå

Trött

Vad gör jag uppe nu ? :o
Skola och matte prov i morgon. Jag behöver verkligen sova.
Men nej. För jag är så smart att jag läser bloggar istället. :/

Jaja. Trött som fan är jag i alla fall. Ska gå upp och dricka vatten, är jätte törstig. Sen sätta tillbaka bredbandet.
Sen äntligen ska jag sova :D

Godnatt

hejdå

Tjo

Varit ute med Matilda. Skoj, haha. Så taskiga vi är mot honom om fredag. :o  Haha.
När jag kom hem satt jag lite vid datan, sen va jag lite social med mamma och syster som dampade med hennes Engelska omprov, :/. Jaja. Sen blev de duschen och sen kom pappa hem och då försökte jag vara lite social med honom med. Sen tog jag bredbandet in på rummet, så nu sitter jag och syster här och kollar runt lite. :D

Snart blir de sova! :)

godnatt och hejdå

Haha. Jag och syster för väldigt längesen (y) <3

Hej

En sjukt bra morgon för att vara jag. Jag han äta frukost och klä mig och allt i lungt tempo :D De brukar alltid bli så att jag får springa runt och göra allt de samtidigt, och att Matilda står utanför och väntar, men idag han jag till och med möta henne (y)
Skolan var dryg som vanligt på onsdagar :/ Sex lektioner från 08.20-15.20 och den längsta rasten är typ 45 minuter och det är lunchrasten, annars har vi bara 5 eller 10 minutersraster mellan de andra lektionerna. Inte nog med massa lektioner, de är även alla de tråkiga lektionerna vi har idag:
So, sen Tyska, Sen No, Lunch, sen Engelska, sen Matte och sist EA, fast Ea är ganska okej.
Jaja, de va i alla fall skoj innan EA:n på den lilla rasten, för typ Matilda, Jag och Sylvia snackade med några konstiga typer som hade ringt Matilda på matten :o. Haha, skojskoj.

När vi skulle gå hem stannade jag och Matilda lite för att se när Josse körde hem, (med Sara där bak)
Lite skratt med dom, de va inte första gången jag så henne köra, men ändå. Sen gick vi hem. Mamma ringde och påminde mig om att jag skulle till frisören, så jag gick dit. Klippte mig, blev ganska kort om man jämför med innan, men de behövdes för hon va ju tvungen att ta allt de slitna, sen klippte hon även upp de lite. Jag är nöjd med de.

När jag kom hem så bytade jag kläder för att jag och mamma körde till Höör för att lämna moppen som jag har varit så duktig med. :o
Men jaja. Mitt eget fel. De va i alla fall sjukt kallt att köra moppe till Höör idag. Vi lämnade kvar moppen på lagning och sen åkte jag och mamma till Pizzerian i Höör som vi äter på när vi är där ibland, ( kommer inte ihåg vad den heter ) Sen åkte vi hem. Åkte över Kyrkhult och de hållet hem. Tittade på huset där vi bodde innan. Fy fan vad fult de blivit :(
Jaja. Nu hemma och väntar på att Matilda ska äta så att vi kan gå ut lite. Har även hjälpt mamma med att få ihop ett Afro dans program som hon kan typ visa Malla eller något så att dom kanske kan börja träna de på Olofslund där de tränar.

Nej. Nu frågade Matilda om vi skulle ut. Så fortsätter skriva någon annan gång! :D

Måste bara säga att jag just nu älska låten vi hörde på Engelskan: Englishman In New York, med Sting (y)
Och helt random så kom Zlatan hem idag! :D

hejdå

Yes

Varit ute med Matilda, skojskoj som vanligt! Är just nu taggad som satan till Saras fest! (y) Ska bli så sjukt skoj.

Men nu ska jag och syster som har flyttat in på mitt rum ett tag gå och lägga oss, och kanske glo film :D

hejdå och godnatt

Hejsan

Idag den 29 mars 2011 skaffade jag min nya blogg selmasflicka. Min andra fuckade sig och va inget bra.
Jag är Selmas flicka.. haha. Jaja, idag har jag i alla fall varit i skolan. Sen åkte jag och mamma till Lund. Jag handlade skor och väska (y)
Sen tränade vi Afro :D
Riktigt skoj är de!
Nu ska jag ut med Matilda

hejdå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0